Home | Explore | Pictures | Stories | Travelers

Search

Traveler natalie
  • Traveler natalie

Guestbook

Click here to leave a message

Milla
1/25/2002, N/A

Hej Natalie! Har du sett att det är omtenta i ledarskapen snart? Tänkte att du kanske var intresserad??? Jag har de två gamla tentorna om du vill se dem. Visste bara inte riktigt hur jag skall få tag på dig. har nog loosat ditt nummer! Maila mig om du vill, hej hopp från Milla

Andreas
12/12/2001, N/A

Tack för kortet :-)

Natalie
12/10/2001, Söder

Hej hej! Tänkt bara meddela att jag överlevt alla flygresor o är säker hemma i min lägenhet på Söder. Kommer nog ha lite svårt att skiljas från min traveljournals...den har blivit lite av en vän. Men jag kanske kan fortsätta skriva här hemma om: tentor, jobb, fotbollsträningar och sådana spännande saker. Kan passa på att önska er alla en GOD JUL. Kram från Natalie

Mamma
12/4/2001, Sollentuna

Då har det blivit dags att önska dig en trevlig resa hem.Hoppas du får plats på planet med alla dina prylar.Håll i handbagaget och drick mycket vatten så undviker du huvudvärk i den torra luften ombord och mår mycket bättre när du kommer hem.Jag står i beredskap med vinterkläder och skor på Arlanda. Välkommen hem! Puzzar o kramar Mamma

Andreas
12/3/2001, N/A

Kul att du ar pa vag hem :-) Valkommen!

den coolaste av dom alla
12/2/2001, N/A

tjä läget=),,,snart är du hemma my love=),,,längtar=),,,jag har bar en tjänst att be dig=),,,sNÄLLA,,,fredrik du vet som jag passar ÄLSKAR å är glaen i POKÈMON,,,å jag vill jättegärna ge honom nån POKÈMON grej i julklapp,,,kan inte du hitta nåt å köpa det till mig så får du pengar sen=),,,det vore så snällt,,,han är 4 -5 år=),,,tack på förhand=),,,pöss

lillsis
11/30/2001, N/A

tjenis bruttan,,,här sitter man lite lätt bakis efter partajet igår,,,jag loosade 300 spänn,,å är totalt arg för det ,,,men det var ändå väldigt roligt,,när man tänker på att jag har ett ganska roligt gäng å festa med=),,,,dock ingen ny kille eller så,,,,men men ,,,den som ´letar finner sällan=),,,,saknar dig,,,nu är det bara en vecka kvar,,,hehhe,,,,pöss

Mama
11/29/2001, Sollentuna

Hej,Det är tur att man inte vet vad ni tänker göra förr än man läser din reserapport! Skönt att bergbestigaren snart kommer hem. Kramar/Mamma

Arne Lindblad
11/27/2001, N/A

Hej Natta, Jag har ett väldigt bra recept på sköldpaddssoppa, skall jag maila det till dig. Hälsn o kram/Arne

anki och willi
11/26/2001, sollentuna

Hej!Natalie. Hörde av dina föräldrar att Du gör en lång resa och att Du snart kommer hem. Vi vill sända en hälsning från vår familj. Hoppas på fortsatt trevlig semester. Anki o Willi

Page: 1 2 3 4 5 6 7 8

Explore: World | Africa | Asia | Caribbean | Central America | Europe | Middle East | North America | Oceania | South America

Feeds

© 2000-2008 Traveljournals.net or its affiliates / members | Join | FAQ | Privacy & Terms | Contact