Home | Explore | Pictures | Stories | Travelers

Search

Traveler manda
  • Traveler manda

Guestbook

Click here to leave a message

Chaja
2/15/2004, N/A

Hey Amanda, ben je al een beetje gewend? We hebben je wel gemist woensdag maar de tijd daar vliegt vast voorbij. Heb je al leuke engelsen leren kennen?\Succes! Kus Chaja

Maaike
2/14/2004, N/A

He lieve A-man-daa, alles goed daar? Leuk dit logboek!Maar wel blijven mailen hoor..succes daar!Xx

Dirk B.
2/12/2004, N/A

Ziet er best wel goed uit. Het gaat vast helemaal lukken in Wolverhampton. Ik ga je volgen, Liefs,Dirk

ElsRebels
2/12/2004, N/A

Heeej Missie!! hoe bevalt engeland? heb je fotoos bekeken koel man!! heel veel plezier en succes enzo en we missen je nu al!! KUS Els

Jaap
2/11/2004, N/A

Hey Manda! leuk zo'n online dagboek! tgaat goed zo te zien daar met je! zet 'm op en nog veel suc6! 'n groet vanuit Curacao!

Bauke
2/11/2004, Hoorn

Hoi Amanda.We hebben de foto's gezien. Leuk! Je bent ver weg maar door deze site toch dichtbij. Wel slecht weer daar(maar hier was het ook niet best).

Simone
2/10/2004, Groningen

Hi little sister, Ik zal deze site in de gaten houden en hoop dat het goed met je gaat! Dikke knuf, Simone

Robert
2/10/2004, Nederland

Hi Amanda! Shit dat je laptop stuk is gegaan!!! We zijn uiteraard wel erg benieuwd naar de foto's van Wolverhampton!! Liefs, Robert.

BJ
2/9/2004, Aruba

Hoihoi, alles goed verlopen tot nu toe? Ik zit nu op Aruba, maar mn weblog op mijn site www.vlonk.com wil nog niet echt lukken het gaat zeker nog goedkomen. C ya & suc6 BJ

Kimmy
2/9/2004, Nederland

Hallo Mandaatje, Leuk idee dit "logboek". Maar heb je een goede reis gehad? Ik hoop het en natuurlijk heel veel plezier (en succes) gewenst. Heel veel liefs, Kimmy

Page: 1 2 3 4

Explore: World | Africa | Asia | Caribbean | Central America | Europe | Middle East | North America | Oceania | South America

Feeds

© 2000-2009 Traveljournals.net or its affiliates / members | Join | FAQ | Privacy & Terms | Contact