| | | Guestbook | | | | | | Click here to leave a message | |  | Chaja 2/15/2004, N/A |
| Hey Amanda, ben je al een beetje gewend? We hebben je wel gemist woensdag maar de tijd daar vliegt vast voorbij. Heb je al leuke engelsen leren kennen?\Succes! Kus Chaja | | |  | Maaike 2/14/2004, N/A |
| He lieve A-man-daa, alles goed daar? Leuk dit logboek!Maar wel blijven mailen hoor..succes daar!Xx | | |  | Dirk B. 2/12/2004, N/A |
| Ziet er best wel goed uit. Het gaat vast helemaal lukken in Wolverhampton.
Ik ga je volgen,
Liefs,Dirk | | |  | ElsRebels 2/12/2004, N/A |
| Heeej Missie!!
hoe bevalt engeland? heb je fotoos bekeken koel man!! heel veel plezier en succes enzo en we missen je nu al!!
KUS Els | | |  | Jaap 2/11/2004, N/A |
| Hey Manda!
leuk zo'n online dagboek! tgaat goed zo te zien daar met je! zet 'm op en nog veel suc6!
'n groet vanuit Curacao! | | |  | Bauke 2/11/2004, Hoorn |
| Hoi Amanda.We hebben de foto's gezien. Leuk! Je bent ver weg maar door deze site toch dichtbij. Wel slecht weer daar(maar hier was het ook niet best). | | |  | Simone 2/10/2004, Groningen |
| Hi little sister,
Ik zal deze site in de gaten houden en hoop dat het goed met je gaat! Dikke knuf, Simone
| | |  | Robert 2/10/2004, Nederland |
| Hi Amanda!
Shit dat je laptop stuk is gegaan!!! We zijn uiteraard wel erg benieuwd naar de foto's van Wolverhampton!!
Liefs,
Robert. | | |  | BJ 2/9/2004, Aruba |
| Hoihoi,
alles goed verlopen tot nu toe? Ik zit nu op Aruba, maar mn weblog op mijn site www.vlonk.com wil nog niet echt lukken het gaat zeker nog goedkomen.
C ya & suc6
BJ | | |  | Kimmy 2/9/2004, Nederland |
| Hallo Mandaatje,
Leuk idee dit "logboek". Maar heb je een goede reis gehad? Ik hoop het en natuurlijk heel veel plezier (en succes) gewenst.
Heel veel liefs,
Kimmy | | Page: 1 2 3 4