2007-12-04 00:00:00 , Wiltshire, United Kingdom
Hey guys, your trip lookes/looked absolutly amazing. I am soooo jealous of you guys. Am off 2 Tanzania (moshi and ngorongoro, may also get 2 zanzibar) myself next summer, your pics have made me even more excited. P.S. You both are gorgeous!! :D
2006-12-21 00:00:00 , Blantyre, United Kingdom
Why is it that Europeans call Africans or the people of the countries they visit as NATIVES in their photos? Is it some kind of a safari where the "NATIVES" are the prize in their pictures?. Next time I am on an odyssey in Europe I will remembber to return the favour by taking a photo with the "NATIVES" of London, Hamburg, Oslo, Paris and Rome. Natives my !%?*
2005-09-29 00:00:00 , Victoria, Canada
Nice nipples!!!! :) :) thanks for the smile this morning..
2005-06-01 00:00:00 , s.borg, Norway
jøss jaggu stefan.. det blei tur alikevel? Men det er vel kanskje ikke noe som slår ramsund i jula.. let the good times roll...
2005-05-16 00:00:00 , Morvik, Norway
Hei Thomas. Godt å se at dere har det bra. Mange fine bilder og i tillegg ser dere jo veldig spreke ut fremdeles. I Bergen er gleden stor i kveld, siden Brann slo Lillestrøm 6-2. God tur videre begge to. Kos dere.
2005-05-15 00:00:00 , Lunden, Norway
Ser ut som dere har hatt en kjempeopplevelse så langt gutter. Dere får kose dere den tiden dere har igjen.
2005-05-13 00:00:00 , Kabul, Afghanistan
hallaisen sjallabaisen der ute. Når dere var i arabia,kunne dere vel tatt turen til meg også,faen heller.en hel velkomstkomite for ingen nytte. Kule bilder dere har der,ha det forbannade rått sålenge. Her nede er det sol i øyene,sand i munnen og stirrende svette afghanere over alt.Dere har det fint!!!!!!!!! Hilsen Steinar Kvegpels
2005-05-02 00:00:00 , bergen, Norway
det var kjempe artig å se bilder fra afrika. ser ut som at dere nyter livet,fortsett med det..... take care. klem fra oss her hjemme :)
2005-04-29 00:00:00 , Berlin/Germany,
I can't wait to see the Africa pictures. Wish you guys a wonderful time in Dubai and Asia.
2005-04-19 00:00:00 , Oslo,
Savner dere gutter, synd dere ikke kan være med i russefilmen min i går! CYA
2005-04-19 00:00:00 , N/A,
Savner dere gutter, synd dere ikke kan være med i russefilmen min i går! CYA
2005-04-18 00:00:00 , N/A,
Hallo, Stefan og Thomas. Dere har tydeligvis en opplevelse for livet, nyt det, tiden flyr. Håper dere tar mange flotte bilder. Tenker på dere hver dag og håper dere er forsiktige ute i bushen. Brann tapte forøvrig mot Vålrengen. Hilsen mammaen og pappaeen til Stefan
2005-04-18 00:00:00 , N/A,
Hei Stefan,.Kjempeglad i deg, håper du koser deg, gleder meg til du kommer hjem igjen.Hilsen Rebecca
2005-04-16 00:00:00 , N/A,
Heisannja koser dere i varmen med alle edderkoppene og løvene!!! e det forresten noen løver eller eddiker der nede??? her e det bare bra jo takk hehe... ligg inn noen bilder fra afrika og da så vi vet om dere lever..hihi.kos dere videre då glad i deg stefan klem og koz henriette
2005-04-12 00:00:00 , N/A,
hallaien guttaboys! mens dokkar e på safari i Afrika, så går eg på safari på Rolland og kjøper meg en cola...kos dokkar!
2005-04-12 00:00:00 , N/A,
hallaien guttaboys! mens dokkar e på safari i Afrika, så stikker eg på safari på Rolland og kjøper meg en cola...vi snakkes...ps! hils alle kjente...
2005-04-05 00:00:00 , N/A,
Hei, Thomas/ Mini Sitter på jobben , og ser på bilder hvor i verden dere er.Kos dere og lykke til videre på ferden. Svein
2005-04-02 00:00:00 , heme igjen..knurr...,
Hei gutter!!! Ser ut som dere har det supert!!! Fancye hotell og spenndene utflukter,- dere vet å leve! :O) Jeg er nett kommet hjem, ikke mye action her, så misunner dere africa. Håper dere blir en bra gruppe,- for denne mnd blir full av action... :O) Følger med dere i spenning!!!
2005-03-30 00:00:00 , N/A,
hei lille venn koselig å se alle bildene.vi venter i spenning på flere bilder fra afrika.ha det veldig godt begge to. klem fra mormor og morfar.
2005-03-29 00:00:00 , Bergen,
Oisann! Pc-en klikket litt her.Men men. Noen beskjeder for mye gjør vel ingenting.
2005-03-29 00:00:00 , Bergen,
Hei begge to! Takk for koselig kort.Kjipt at påsken ikke ble helt som forventet.Det er vel sånn som dere må ta med.Mange flotte bilder dere har lagt ut.Fortsett med det.Vi følger med.Tar gjerne imot flere kort;). Ha en fortsatt god tur. Klem Mimmi
2005-03-28 00:00:00 , Norway,
HA HA HA du ser at vi er stø i engelsk. Derfor kom meldingen to ganger. Suss....susss
2005-03-28 00:00:00 , Norway,
Hallo gutter! så er påsken over og vi har hatt et strålende vær. I morgen er det tilbake til hverdagen. Ole morten har hatt det kjempe på fiskeferie. Er kommet hjem med kreps. Dere har ferie lenger og kan nyte solen. Fine bilder i fra Cuba. Håper at dere har det bra. Kos dere! Har ikke fått ny bil. Klem i fra oss.
2005-03-25 00:00:00 , hjemme hos elli,
hey boys!!! har ni fest eller?? det har vi!!!håper dåkkar har det gøy!!! nå må dåkkar ligge ut flere gøye bilder!! skulle ønske vi var der med dåkkar...da hadde det blitt mye gøyere!!!:)har dåkkar blitt brun?? klem fra oss!!!
2005-03-24 00:00:00 , Norway,
God morra!!!!Hvordan står det til?Du snaddrer deg vel bra i sol og sommer.Ønsker dere en kjempefin påske!Klemmer fra Castro og Zigg