| hellis 12/28/2000, snoplogsvagen |
Tjena Hej Travellers!
Hoppas allt ar lika tjockt i Thailand som det ar hemma efter ett par dagars julfrossa. Dessvarre sag det ut som dacket Andreas burit sa lange fatt en slang av pyspunka.... Bra bilder, men du borjar bli aningen slo vad det galler uppdateringar eller kan det vara sa att det Thailandska tempot tagit over helt nu efter ett par veckor!
En snoboll i nyllet Hellis |
 | Stefan 12/28/2000, Solna |
Tjena ! Det ser ut som ni hade en jävligt god jul. Hoppas ni får en bra nyårsafton och en skön start på det nya året. ( Ingen risk att ni vaknar upp med varsin tvilling någonstans i Vallentuna iallafall.)
Sitter och jobbar. Det är snöigt och kallt utanför. (Ifall ni vill veta).
Som sagt åker jag och Kattis ner till Bali 18/1. Ska bli underbart. Roger, Stefan och Micke kommer redan att vara på plats. Hoppas din planering håller så man även får se ditt fula fejs live. ( jävligt sköna bilder föresten)
Robban: När åker du Koh Samui. Du vet väl att Ekis är där. Franken hälsar, han är på väg ner.
Ha det bra. carpe dium. Ps Har du hittat gaten. Ds |
 | Siw Helen 12/28/2000, Norge |
Heisann!!!
Ville bare ønske dere en riktig god jul & et kjempe godt nyttår. Nå sitter jeg på jobb å lurer. Ser ut vinduet, og det er vel nesten en meter med snø, og minusgrader. Får ta litt snowboarding i stedet for surfing jeg da:o)
Skulle gjort alt for å vært nede i varmen nå:(
Håper alt står bra til.
Tusen juleklemmer fra,
Siw Helen..... |
 | Britt-Marie Hallsten 12/27/2000, Svinninge |
GOTT NYTT ÅR vill vi önska er. Vi mår bra. Vi har fått mycket snö 40-50cm. Det har blivit is på havet allt är så vackert precis som i tomteland. Stefan har köpt sig en tvåa och river tapeter och målar om för fullt. Ja du vet ju hur det var.Det är mycket tomt efter dig här hemma. Dina bilder från Phi Phi känns så igen sedan vi var där nere man kan känna den våtvarma luften samt lukten, de ljuva landskapet och allt. Bosse med familj är nu i Egypten kram B-M |
 | Maximut 12/26/2000, Sibirien |
Helloo guys!!!! Are you intrested in SCUBA DIVING!!!!! :o)
Hoppas att allt e bra med er. Såg att ni tog er upp till viewpointen.
Det va duktigt!!. Ta det lugnt nu och se till att Robban inte
går runt med sitt berömda leende till 08.00 varje morgon :o).
Ha det bra.
Maximut!!
 | Andreas 12/22/2000, Phi Phi Island, Thailand |
GOD JUL OCH GOTT NYTT AR ALLIHOPA! |
 | daniel 12/21/2000, uppsala |
tjena, nu är julskiteten över oss igen, var glad att du slipper det! Kyla och kyla. Hälsa Massagerskorna! |
 | Katarina 12/20/2000, Mörkt kontor på söder |
Hej killar! Hoppas allt är bra! Sandstränderna ser underbara ut och från vad jag kan urskilja från korten har Robban klarat sig undan brännskador..;-)
Här hemma är intet nytt. Zinken verkar ha frusit till tillslut, julstämningen har ej lyckats infinna sig pga brist på både kyla och snö. Per från Big Brother har ett förhållande med Victoria Tolstoy, Carola ska inte ställa upp i melodifestivalen och efter en hård julfest igår kväll känns det som om man snart är dax att lägga ner verksamheten framför datorn. Käka inte för mycket julskinka i jul... Jessan och Jenny hälsar med slängkyssar. Här är en från mig med! xxx
 | Anders 12/19/2000, sweden |
Hej Andreas & Co
Har spanat in walkabout några gånger, tycker att det är en skön ide, men nu är det dags att öka. Vykort i all ära, nej nu väntar vi med spänning på lite hardcorebilder med en saftig story bakom. WILD AND CRAZY ROBBAN!!!. |
 | nats 12/19/2000, estocolmo |
Hej fisken! Du måste jobba lite hårdare med din dagbok, nästan allt är ju fortfarande "under construction"...det känns som att jag måste börja simma 200 m butterflyswim per dag för att överhuvudtaget ha en chans att hänga med i fortsättningen. Försökte Sms,a tillbaka men det funkade inte kanske beror på att du e i thailand. Hälsa Mange o Robban..Kram från en tjej med lunginflammation |